ARI I FAMILJES

Një hajdut i vogël ordiner dhe një vjedhje prej burrash. Në mesin e mallrave të vjedhur, një objekt i tërheq vëmendjen: jo ari, jo argjendi dhe as relike të lashta, por diçka shumë më e çmuar sesa vlera që do të kishin mallrat e vjedhur.

Vendi

Itali

Viti

2020

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

15 min

Regji

Emanuele Pisano

Skenar

Emanuele Pisano, Olimpia Sales

Kamera

Vito Frangione

Montazh

Rocco Buonvino

Produksion

Emanuele Pisano, Maurizio Ravallese

Kur

19 Shtator 2020, 19:30

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas