MBJELLJA E PEMËVE

Shfaqje me prezencën e regjisorit Fabio Seferi.

Një djalë i ri, Lindi, student i vitit të fundit, arrestohet me akuzën e propagandës së literaturës dekadente dhe moskallëzimit të tentativës për arratisje. Lindi jeton vetëm me të ëmën, një mësuese e shkollës fillore, e cila pas arrestimit të të birit, zë shtratin. Gjatë hetimit, Lindi e pranon se ka lexuar libra të ndaluar, pa treguar se kush ia ka dhënë (“i gjeta mbi tavolinë...”), dhe sa i përket akuzës lidhur me tentativën për arratisje, ai nuk e pranon, sepse, përveç të tjerash “si mundet vallë ai?” të braktisë nënën që ai e do aq shumë.

Ku

Kinemaja Marubi D3

Vendi

Shqipëri

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

30 min

Regji

Fabio Seferi

Skenar

Ylljet Aliçka

Kamera

Spiro Nino

Montazh

Enxhi Rushiti, Fabio Seferi

Produksion

Mateo Cingu

Kur

21 Shtator 2022, 18:35

Ngjarje të tjera

Para
Pas