NUK DO TË KETË MË NATË

“Nuk do të ketë më natë” bazohet në regjistrimet në video kryer nga forcat e armatosura amerikane dhe franceze në Afganistan, Irak, Siri ... Filmi i jep një tjetër drejtim këtyre imazheve propagandistike dhe tregon se deri ku mund të çojë dëshira për të parë, kur përdoret pa kufi.

Vendi

Francë

Viti

2020

Zhanri

Film Essay

Kohëzgjatje

77 min

Regji

Éléonore Weber

Skenar

Éléonore Weber

Kamera
Montazh

Charlotte Tourres, Fred Piet, Éléonore Weber

Produksion

Gaëlle Jones for Perspective Films

Kur

21 Shtator 2021, 11:00

Ku

LUARASI UNIVERSITY D2

Ngjarje të tjera

Para
Pas