NUK DO TA SHESIM TË ARDHMEN TONË

Dimitra dhe Garifalia janë vajza adoleshente që jetojnë në rajonin mahnitës të Halkidikit, në veri të Greqisë. Kur një projekt i minierave të arit në ajër të hapur i sjellë në rajon nga kompania kanadeze "Eldorado Gold Corporation" kërcënon të bëhet një katastrofë e paparë mjedisore, vajzat hidhen në jetën e të rriturve ekstremisht me vrull përpara. Të zhytura në zemër të konfliktit dhe krizës financiare greke, vajzat, me pafajësi dhe dinamizëm, vendosin të luftojnë për të ardhmen e tyre, një të ardhme që nuk është për shitje.

Vendi

Francë

Viti

2018

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

52 mimn

Regji

Niki Velissaroupoulo

Skenar

Niki Velissaroupoulo

Kamera

Niki Velissaropoulou & Stella Delliou

Montazh

Avyy Moureu

Produksion

La Boîte à Songes

Kur

22 Shtator 2020, 19:30

Ku

Kinemaja Verore Marubi

Ngjarje të tjera

Para
Pas