NJË HAP PAS

Dunja pushohet nga puna për shkak të shtatzanisë. Kjo e fut atë në një rrugë problemesh burokratike dhe personale, duke e shtyrë të rimendojë e rivlerësojë mjedisin e saj. Dunja duhet të gjejë një mënyrë për të bërë një jetë më të mirë për veten dhe fëmijën e vet - përmes këngës.

Pasuar nga një seancë pyetje - përgjigje me regjizorin.

 

Ku

Akademia Marubi Cinema - D3

Vendi

Serbi

Viti

2023

Zhanri

Artistik, Muzikor

Kohëzgjatje

23 min

Regji

Sofija Nedeljković

Skenar

Sofija Nedeljković, Nevena Perlić

Kamera

Vuk Papić

Montazh

Jovana Filipović

Produksion

Nevena Perlić - Faculty of Media and Communication & Perla Films

Kur

20 Shtator 2023, 19:40

Ngjarje të tjera

Para
Pas