Ekipi

PRESIDENT NDERI

Theodore S. Orlin

Profesor i Shquar Emeritus i Mbrojtjes së të Drejtave të Njeriut, Kolegji Utica, Nju Jork, SHBA

Board member

Erida Skëndaj

Albanian Helsinki Committee

ANËTAR I BORDIT

Remzi Lani

Instituti Shqiptar i Medias

 

ANËTAR I BORDIT

Elsa Ballauri

Grupi Shqiptar për të Drejtat e Njeriut

 

STAF

Kujtim Çashku

Drejtor Ekzekutiv

STAF

Klesta Alikaj Berliku

Koordinatore e Përgjithshme

STAF

Eol Çashku

Manaxher Festivali

STAF

Magali Perrichet Çashku

Programatore Artistike dhe Producente Online

STAF

Robert Wilton

Selection

STAF

Ergon Gërvalla​

Visual Artist, Webmaster

STAF

Danila Nika

Translator

STAF

Jela Rodoni​

Guests and Volunteers Supervisor

STAF

Eriona Çami

Fotografe / Operatore

STAF

Enxhi Mazreku

Përkthimi dhe Subtitrimi i Filmave

STAF

Meri Luca

Financiere

STAF

Bora Ylli

Online Production Assistant

STAF

Bledi Shkalla

Dizenjator

STAF

Alket Shahini

In charge of Post Production

STAF

Eduard Dashi

Inxhinier Zëri

STAF

Edi Berzati

Coordinator Cinema Maks Velo

STAF

Kristi Çifçi

Projectionist Cinema Maks Velo

STAF

Ergyn Shima

Assistant Coordinator Cinema Maks Velo

STAF

Marjel Shima

Technical Assistant, Post-Production Assistant

STAF

Igli Uruçi

Technical Assistant, Post-Production Assistant

STAF

Henrik Gjonaj

Technical Assistant, Post-Production Assistant

STAF

Marinela Prifti

Assistant to the Guests Coordinator

STAF

Dorina Toçi

Production Assistant