SKUQJA-NJË UDHËTIM I JASHTËZAKONSHËM

Për 18-vjeçarin finlandezo-kosovar Fatu, thjesht një vajtje në dyqanin ushqimor e bën të ndihet po aq nervoz, sa sikur po niset në një ekspeditë hënore: për herë të parë në jetën e tij, ai po del i grimuar në publik. Për fat, shoqja e tij e ngushtë Rai, një grua e re në spektrin e autizmit, është aty për ta mbështetur, me sa fuqi që ka, gjatë udhëtimit.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D3

Vendi

Finlandë

Viti

2022

Zhanri

Animimi

Kohëzgjatje

15 min

Regji

Iiti Yli-Harja

Skenar

Iiti Yli-Harja

Kamera

Iiti Yli-Harja

Montazh

Otto Heikola

Produksion

Valtteri Munkki, Mikko Heino

Kur

20 Shtator 2023, 11:45

Ngjarje të tjera

Para
Pas