KUFIRI I PADUKSHËM

Një dëbim në Vjenë në mes të natës. Oficerja e policisë Nancy dhe kolegu i saj Albert kanë për detyrë të dëbojnë një familje. Ngjarjet e natës i lënë të gjithë të përfshirët të traumatizuar.

 

Shfaqje gjatë një forumi në Akademinë e Sigurisë

Ku

Akademia e Sigurisë

Vendi

Austri

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

22 min

Regji

Mark Gerstorfer

Skenar

Mark Gerstorfer

Kamera

Marie-Thérèse Zumtobel

Montazh

Alexander Felix Rauscher

Produksion

Lukas Rosatti - Filmakademie Wien

Kur

21 September 2023, 15:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas