TË HUMBURIT

Gëzimi 17-vjeçar, refugjat dhe viktimë e trafikimit të qenieve njerëzore në Britaninë e Madhe, po bën gjithçka që mundet për të mbajtur të sigurt motrën e tij 12-vjeçare, Elira, pasi nëna e tyre zhduket dhe ata janë lënë të kujdesen vetë për veten.

 

Shfaqje gjatë një forumi në Akademinë e Sigurisë

Pasuar nga një seancë pyetje / përgjigje me regjizorin dhe një nga aktorët.

Ku

Akademia e Sigurisë

Vendi

Mbretëria e Bashkuar

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

28 min

Regji

Teele Dunkley

Skenar

Stephan Drury

Kamera

Paul Cook

Montazh

Teele Dunkley

Produksion

Lesley van Dijk

Kur

21 September 2023, 15:30

Ngjarje të tjera

Para
Pas