MAMI S’E DO PLAZHIN

Një grua transgjinore rifillon trajtimin hormonal, ndërsa e bija hyn në pubertet dhe përjeton menstruacionet për herë të parë. Nënë e bijë përjetojnë ndryshime, dyshime për trupin e tyre dhe përballen me frikën e daljes në plazh për herë të parë.

Ku

Cinema Maks Velo - Laprakë - D3

Vendi

Spanjë

Viti

2023

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

16 min

Regji

Ana Belén Barragán Castañeda

Skenar

Ana Belén Barragán Castañeda

Kamera

Camille Irrgang

Montazh

Peter Angelov

Produksion

Ornella Victoria Corigliano

Kur

20 Shtator 2023, 11:30

Ngjarje të tjera

Para
Pas