MBEÇ NË PAQE

Midyan vendos të ikë nga shtëpia e tij e shkatërruar nga lufta. Ai e mbush çantën me objekte që i kujtojnë të dashurit e tij dhe nis një udhëtim drejt së panjohurës. Shpejt atë e merr uria dhe shkon të hajë objektet që ka paketuar. Pasojat janë të përbindshme, por ato i japin atij forcën për të vazhduar nëpër shkretëtirën përvëluese. Më në fund, ai arrin gjysmë i vdekur në bregun tjetër të detit dhe ha më të çmuarin e sendeve të tij: një portret familjar. Kjo i jep atij forcën për të përfunduar udhëtimin që ka nisur.

Ku

Akademia Marubi Cinema - D4

Vendi

Gjermani, Francë, Katar

Viti

2022

Zhanri

Animimi

Kohëzgjatje

9 min

Regji

Antoine Antabi

Skenar

Simon Thummet, Antoine Antabi

Kamera

Antoine Antabi

Montazh

Antoine Antabi, Maximilian Raible

Produksion

Reynard Films

Kur

21 Shtator 2023, 18:10

Ngjarje të tjera

Para
Pas