PEZULL

Kokëqethuri i rregjur, Adam, e shpërfill paaftësinë që ka. Pavarësisht kësaj, ai përpiqet t’i dominojë të dashurit e tij. Një vendim i vëllait të tij të kujdesshëm për të ndryshuar punë, e shtyn Adamin të rishqyrtojë situatën e tij dhe të përballet me kufizimet që ka.

Ku

Cinema Maks Velo - Laprakë - D4

Vendi

Poloni

Viti

2021

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

18 min

Regji

Konrad Kultys

Skenar

Konrad Kultys

Kamera

Mateusz Nowak

Montazh

Michael Stoklosa

Produksion

Shkolla Kombëtare Polake e Filmit në Lodz

Kur

21 Shtator 2023, 11:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas