TË ËMBËLIT

A mund të ndodhë, që një takim rastësor nën dritat e një rruge të shkaktojë përplasjen e disa botëve? Elena, një e re, bartëse e HIV-it, takon Filipin, një djalë i ri romantik, në një kryqëzim në qytetin e Shkupit. Ata i kalojnë dy ditët në vijim duke shëtitur nëpër qytet dhe duke u njohur me njëri-tjetrin, si dhe duke krijuar një lidhje të veçantë. Ndjenjat e tyre të forta për njëri-tjetrin i bëjnë që kohën e kufizuar që kanë së bashku, të dëshirojnë më shumë dhe i shtyjnë të zbulojnë më shumë për veten sesa zakonisht, pasi të dy besojnë se, nuk do ta shohin më kurrë njëri-tjetrin. Po sikur takimi i tyre, që ndodh vetëm një herë në jetë në dritën e rrugës, të ishte thjesht një mundësi për të krijuar një histori, e cila mund të mos kishte ndodhur kurrë?

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D3

Vendi

Maqedoni e Veriut

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

24 min

Regji

Suzana Dinevski

Skenar

Vladimir Jankovski, Suzana Dinevski

Kamera

Dimitar Popov, Dejan Dimeski

Montazh

Goce Kralevski

Produksion

Suzana Dinevski, Goce Kralevski, Tanja Dinevski

Kur

20 Shtator 2023, 12:25

Ngjarje të tjera

Para
Pas