BILETA PA KTHIM

Ngjarja po rrëfehet nga këndvështrimi i Tahas, një djalë gjashtë vjeçar, i cili është rritur nga një baba mizogjen dhe jeton në një shoqëri ku gratë nuk kanë liri zgjedhjeje. Ai zbulon se motra e tij dëshiron të arratiset me të dashurin e saj. Tani vendimi është i tij nëse do t’ia zbulojë sekretin babait të tij, apo jo.

Ku

Cinema Maks Velo - Laprakë - D3

Vendi

Gjermani, Iran

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

10 min

Regji

Melika Rezapour

Skenar

Melika Rezapour

Kamera

Majid Yazdani

Montazh

Shahin Haghshoar

Produksion

Melika Rezapour

Kur

20 Shtator 2023, 11:20

Ngjarje të tjera

Para
Pas