GJYSMA TJETËR

Sikur të mos ekzistonin kurrë. Njerëz në lëvizje. Përballja me rrezikun në vende të panjohura dhe jo mikpritëse. Për 15 vjet, një fotoreporter dëshmon udhëtimin e emigrantëve nëpër pikat e errëta të kalimit të kufijve evropianë. Kotësia, vdekja dhe rraskapitja nga një luftë e pafundme, si dhe zhvendosjet, përfaqësojnë një pjesë të madhe të punës së Giorgos Moutafis. Kamera e tij gërmon në vende ku nuk mund të shkohet, duke dokumentuar historitë e njerëzve që shkojnë përtej kufijve njerëzorë, për të zbuluar se si jeton “gjysma tjetër”.

Ku

Cinema Maks Velo - Laprakë - D4

Vendi

Greqi

Viti

2022

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

72 min

Regji

Giorgos Moutafis

Skenar

Giorgos Moutafis

Kamera

Giorgos Moutafis

Montazh

Georgia Bempelou

Produksion
Kur

21 Shtator 2023, 11:20

Ngjarje të tjera

Para
Pas