ÇADRA

Alberto ka një çadër, dhe s’mund të bëjë asgjë për ta hequr nga dora.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D4

Vendi

Spanjë

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

14 min

Regji

Christopher Sánchez Martín

Skenar

Alejandro Donaire

Kamera

José Augusto Navarro

Montazh
Produksion

Oretani Ciudad Real, Aeterna Producciones

Kur

21 Shtator 2023, 11:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas