E VËRTETA

Një fotoreportere e përkushtuar kërcënohet në Serbi, me ç'rast ajo ikën në Gjermani, bashkë me të bijën. Por, më pas, ajo përjeton sërish armiqësi dhe dhunë në rritje në vendin e saj të ri për shkak të punës së saj...

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D3

Vendi

Gjermani

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

28 min

Regji

Tamara Denić

Skenar

David M. Lorenz

Kamera

André Stahlmann

Montazh

Michael Münch - BFS

Produksion

Christian Siée - Hamburg Media School

Kur

20 Shtator 2023, 11:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas