Trajnim për Kineastë të Rinj 2020

When: 17-21 September 2020, 10:00
Where: Academy of Film and Multimedia Marubi

Youth Artivists For Change (YAC):
Trajnim për Kineastë të rinj / Pjesa 2
17-21 Shtator 2020

 

IHRFFA, me Open Mind Spectrum Albania (OMSA), në bashkëpunimin me organizata holandeze Stichting Art.1 në kuadrin e projektit rajonal Youth Artivist for Change (YAc) organizojnë trainimin 5 ditor për Kineastë të rinj, nga 17-21 Shtator 2020, në Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi, Tiranë, Kinostudio, rruga Aleksandër Moisiu.

Trajnimi do të organizohet nga datat 17-21 Shtator, ora 10:00-17:00 ;

Gjuha e trajnimit do të jetë Anglisht ;

Trajnimi organizohet në Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi, Tiranë, Kinostudio ;

Trajneri është Saleem Salameh, nga Holanda.

Këto filma supozohet të diskutojnë dhe flasin për tema të tilla si të drejtat e njeriut dhe të drejtat LGBTQ +.

Për t'u aplikuar, plotësoni google form para datës 15 Shtator.
Aplikantët fitues do të kontaktohen me email/telefon.

Kushtet për aplikim:

  1. të jeni mes 16 dhe 24 vjeç,
  2. të flisni anglisht,
  3. të aplikoni përmes Google Form deri me dt 15 Shtator 2020.