PO ALIÇE NUK E DI GJITHË KËTË?

Një grua detyrohet t’i rikthehet fëmijërisë së saj të trazuar dhe fantazmave të saj të së kaluarës. Përmes një procesi rilindjeje ajo gjen veten dhe ribashkohet me veten e saj, fëmijë.

 

Pasuar nga një seancë pyetje / përgjigje me regjizorin dhe një nga aktorët.

Ku

Akademia Marubi Cinema - D5

Vendi

Itali

Viti

2023

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

15 min

Regji

Alessandro Carrieri

Skenar

Alessandro Carrieri

Kamera

Eriberto Mazza

Montazh

Alessandro Carrieri

Produksion

Alessandro Carrieri Dorigato srl

Kur

22 Shtator 2023, 18:15

Ngjarje të tjera

Para
Pas