PLAN BIZNESI PËR PAQE

Ja këtu, mbi këtë Tokë të bashkuar, e rizbuluam paqen. Një Gaia rinore rrëfen edhe njëherë përpjekjen dhe vendosmërinë që e bëri të mundshme këtë gjë.

Ku

Shkollat e Mesme të Shqipërisë

Vendi

MB

Viti

2020

Zhanri

Video muzikore

Kohëzgjatje

4 min

Regji

Leo Crane

Skenar

Maya Williams

Kamera

Patrick Yates and Leo Crane

Montazh

Patrick Yates and Leo Crane

Produksion

Teohna Williams

Kur

Tetor 2020 - Qershor 2021

Ngjarje të tjera

Para
Pas