NË ANËN TJETËR TË DIELLIT

Një film-trilogji rreth luftës dhe jetës së fëmijëve.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D2

Vendi

Ukrainë

Viti

2023

Zhanri

Eksperimental

Kohëzgjatje

29 min

Regji

Oleksandr Stupak

Skenar

Oleksandr Stupak

Kamera
Montazh

Oleksandr Stupak

Produksion
Kur

19 Shtator 2023, 12:35

Ngjarje të tjera

Para
Pas