NDËSHKIMI

Kur një roje burgu vritet gjatë kryerjes së punës, zëvendësuesi i tij dhe një i burgosur formojnë një marrëdhënie të pazakontë me pasoja që u ndryshojnë jetën. Ky film bazohet në historinë e vërtetë të jetës së Terrance Lewis nga Filadelfia, i cili kreu 21 vjet burg për një vrasje që nuk e kishte kryer.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D3

Vendi

SHBA

Viti

2023

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

21 min

Regji

Timothy Blackwood

Skenar

Timothy Blackwood

Kamera

Stephen St. Peter

Montazh

Jay Gammill

Produksion

Rob Pfaltzgraff, Lana Link, Tara Gallardy

Kur

20 Shtator 2023, 12:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas