ANKTHOGJEN

Një vakt romantik që përfundon në katastrofë. Një ndjekje e furishme me katër Mariaçi të tërbuar. Një mbledhje korporate arrin të shkojë deri në një zënkë baresh. Të jetë kjo jeta madhështore dhe e vrullshme e zotit Périchon ose më mirë ëndrrat dhe ankthet e tij?!

Ku

Cinema Maks Velo - Laprakë - D2

Vendi

Francë

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

17 min

Regji

Gaspard Mathevet, Emilien Fabrizio

Skenar

Gaspard Mathevet, Emilien Fabrizio

Kamera

Yann Seweryn

Montazh

Gaspard Mathevet

Produksion

Gaspard Mathevet, Emilien Fabrizio

Kur

19 Shtator 2023, 12:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas