WIRELESS

Eugenio është një aktor me kukulla i moshuar, me më shumë të shkuar pas, se sa të tashme, që jeton i lidhur në një karrige me rrota dhe kujtimin e bashkëshortes së tij të ndjerë. Ramon është një ndihmës i ri, që ndihmon Eugenio-n çdo ditë dhe punon duke ndarë bashkë me të, botën e tij të fantazisë. Sarina, tani është një kujtim, që nuk është më ajo që ka qenë dhe dëshiron të largohet për t’iu kthyer asaj që ka qenë më parë.

Ku

Cinema Maks Velo - Laprakë - D2

Vendi

Spanjë

Viti

2023

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

18 min

Regji

José (Putxa) Puchades Martínez, Julieta Gasroc, David Maqueda Pavo

Skenar

Julieta Gasroc, David Maqueda, Dora Cantero, José (Putxa) Puchades

Kamera

Marc Costa

Montazh

Marc Costa

Produksion

José (Putxa) Puchades Martínez, Julieta Gasroc, David Maqueda

Kur

19 Shtator 2023, 12:25

Ngjarje të tjera

Para
Pas