DHE NJË HËNË ROZË DEL

Një film i shkurtër poetik për ëndrra të humbura, një jetë të humbur dhe një lidhje, po ashtu të humbur, me botën dhe njerëzit. Një njeri i vetmuar, i pastrehë kërkon një shenjë të fundit shprese, të fshehur në një botë të errët. Mendimet e tij të errëta i shpreh përmes vizatimeve që bën, të cilat i mban me vete si pasurinë e tij më të çmuar. Teksa rrethohet gjithnjë e më shumë nga errësira, dritëza e shpresës duket se shfaqet, kur një vajzë e re e shurdhër i kalon pranë dhe e bën të ndjejë një lidhje të afërt.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D2

Vendi

Holandë

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

23 min

Regji

Yannick de Waal

Skenar

Yannick de Waal

Kamera

Tom Enzler

Montazh

Robin de Jong

Produksion

Johan Wijffelaars

Kur

19 Shtator 2023, 11:35

Ngjarje të tjera

Para
Pas