MË THIRR NËSE VRET

Të rafinuar dhe shpesh jashtëzakonisht të pasur, narko-avokatët manovrojnë në një hapësirë ku ligji, krimi i organizuar dhe korrupsioni janë të lidhur ngushtë. Ata janë më tepër se kontrabandistë, janë protagonistë të dukshëm të bashkëpunimit mes organizatave kriminale dhe strukturave ligjore, politike dhe financiare të vendeve të dërrmuara nga narko-dhuna. “Më thirr, nëse vret” demistifikon trafikun e narkotikëve duke zbërthyer sistemin kompleks ligjor që e vesh atë, përmes këndvështrimit të avoketëve të çështjeve të trafikimit të narkotikëve, në mënyrë që të zbulojë lidhjet e tij të thella me krimin e organizuar.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D2

Vendi

Francë

Viti

2022

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

64 min

Regji

Eduardo Febbro

Skenar

Eduardo Febbro

Kamera

Constantino Guerrero

Montazh

Joffrey Pilaud, Emmanuel Cabanes, Jean De Certeau

Produksion

Ladybirds Films

Kur

19 Shtator 2023, 11:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas