QERSHIZËZA

Një 25-vjeçare në Los Anxhelos, e paangazhuar dhe pa qëllime në jetë, zbulon se ka vetëm 24 orë për të marrë një nga vendimet më të rëndësishme të jetës së saj, çfarë të bëjë me një shtatzani të paplanifikuar. E pushuar nga puna e rëndomtë që bënte në një dyqan kostumesh, ajo vërtitet nëpër qytet, duke kërkuar të dijë ç’të bëjë nga i dashuri, miqtë dhe familja e saj. Por, përkundrazi, në vend të kësaj, ajo shpesh herë sfidohet dhe ballafaqohet me atë se, ç’do të thotë të përballesh, më në fund, me të qenit e rritur dhe se si të tjerët e shohin atë duke iu shmangur vazhdimisht kësaj.

Ku

Akademia Marubi Cinema D2

Vendi

SHBA

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

76 min

Regji

Sophie Galibert

Skenar

Sophie Galibert, Arthur Cohen

Kamera

Damien Steck

Montazh

Camille Delprat

Produksion

Sophie Galibert, Shincy Lu, Philippe Gompel, Alexander Akoka, Clara Sansarricq, Arthur Cohen

Kur

19 Shtator 2023, 17:00

Ngjarje të tjera

Para
Pas