TOKA S’ËSHTË KURRË E SHKRETË

Një emigrant boshnjak që punon në një thertore përpiqet të mbrojë vajzën e tij 8-vjeçare nga realiteti i ashpër i jetës së tyre të përditshme.

Ku

Qendra për Hapjen dhe Dialog-COD - D2

Vendi

Mbretëria e Bashkuar

Viti

2022

Zhanri

Artistik

Kohëzgjatje

21 min

Regji

Nikola Vučinić

Skenar

Caroline Biagi

Kamera

Swapnil Arjun

Montazh

Fareeda AM

Produksion

Matheus Peçanha - and Edinburgh Napier University

Kur

19 Shtator 2023, 12:10

Ngjarje të tjera

Para
Pas