MERYEM

Filmuar gjatë betejës së Kobanit, ky film zbulon gratë në zemër të luftës kundër Shtetit Islamik. Me stoicizëm dhe me ndihmën e sulmeve ajrore amerikane, këto gra po udhëheqin luftën për liri.

Ku

Shkollat e Mesme të Shqipërisë

Vendi

Holandë

Viti

2017

Zhanri

Dokumentar

Kohëzgjatje

16 min

Regji

Weber Dosky

Skenar

Weber Dosky

Kamera

Reber Dosky

Montazh

Rémi van der Heiden

Produksion

Jos de Putter

Kur

Tetor 2020 - Qershor 2021

Ngjarje të tjera

Para
Pas